Ingrediente
Ingrediente (pentru circa 16 bucati): 50 g unt, , 1 varf de cutit sare, , 120 g faina, , 1 lingura zahar, , 3 oua, , 500 g capsuni, , 40 g zahar pudra, , 3 linguri zeama de lamaie, , 250 g Mascarpone.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Se toarna aluatul intr-un cornet mare si se fac rozete (diametrul circa 5 cm) direct pe tava tapetata cu hartie pentru copt, lasandu-se putina distanta intre ele. Se dau la cuptorul incins la 200°, se coc 25 de minute, se taie in doua pe orizontala si se lasa sa se raceasca.
Se curata capsunile, se trec jumatate din ele prin sita (sau se maruntesc in mixer) si se amesteca bine cu 30 g de zahar pudra si cu zeama de lamaie. Se adauga Mascarpone si se pune crema la rece. Restul capsunilor se taie felii.
Se ung chou-urile cu crema, se pun jumatatile una peste alta si se pudreaza cu zahar.