Intr-un robot de bucatarie am mixat untul bucati,ouale,si 300g zahr,sare,rom;
Am mixat bine totul cam 5-7 minute,am adaugat faina amestecata cu praful de copt iar la sfarsit laptele(250ml)
Compozitia obtinuta am impartit-o in 2 parti:O parte am turnat in forma de ciambella in trei parti,lasand spatiu intre ele;
Cea de-a doua parte am amestecat cu cacao,,am adaugat 3 linguri de lapte si 20g zahar,am omogenizat si-am alternat in forma de ciambella;
Cu o furculita am spiralat compozitia de sus in jos si-am introdus in cuptorul cald 180°C timp de 50-60 minute;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii