Se amesteca toate ingredientele in afara de cacao(fara ca ouale sa fie batute separat spuma)dupa care se imparte compozitia in 2 parti si se pune cacao in una din cele 2 parti,apoi se toarna in tava tapetata cu ulei sau unt si faina si se da la cuptor pt.aprox 35-40min.
P.S:eu am folosit o tava speciala pt.ochiurile aragazului meu dar se foloseste si la cuptor.
P.S:Am uitat sa fac o poza cu toate ingredientele.scuze

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii