Zaharul se pune in cratita smaltuita de 3 l cu uh pahar de apa si zeama de lamaie. Se fierbe pana se leaga ca si glazura. Cand siropul este legat se ia de o parte, se pune untul, laptele praf si cacaoa bine cernuta. Se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. Cand compozitia este omogena se ia de pe foc, se pune vanilia, romul si nucile sau alunele taiate bucati mai mari. Se lasa la racit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii