Untul se incalzeste in deshidrator, sau in orice alt mod dorim, la 40 de grade, pana devine lichid. Amestecam toate ingredientele, cu exceptia pudrei de cacao, in robotul cu lama in S, pana capata o consistenta cremoasa.
Pe o tava punem o folie alimentara si turnam jumatate din compozitie pe ea in forma circulara. Punem ciocolata alba la congelator pentru cateva minute.
In restul compozitiei adaugam cacao si procedam la fel ca si in cazul ciocolatei albe.
Dupa ce s-au intarit punem ciocolata pe o suprafata plana si o taiem cu un cutit usor incalzit in 4 cadrane.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii