Se pune int-o craticioara 50 ml apa cu 100 gr zahar si se pune pe foc.
Cand zaharul s-a topit se adauga 75 gr unt.
Cand untul s-a topit se adauga 3 linguri cacao si 1/2 fiola esenta de rom. Se ia de pe foc si se adauga 130 gr lapte praf.
Se pune intr-o tava mica si se lasa la racit 10 minute , timp in care se prepara ciocolata alba.
Se pune pe foc la fel ca la cea neagra, apa cu zaharul, cand s-a topit zaharul se adauga untul si esenta de vanilie. Se ia de pe foc si se adauga 100 gr lapte praf.
Se toarna peste ciocolata neagra din tava si se lasa la racit pana se face a doua portie de ciocolata neagra la fel ca si prima.
Se toarna aceasta peste ciocolata alba si se lasa sa se raceasca .
Daca vreti sa faceti o tava cat una normala de prajitura , dublati portiile.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii