Se pune int-o craticioara 50 ml apa cu 100 gr zahar si se pune pe foc.
Cand zaharul s-a topit se adauga 75 gr unt.
Cand untul s-a topit se adauga 3 linguri cacao si 1/2 fiola esenta de rom. Se ia de pe foc si se adauga 130 gr lapte praf.
Se pune intr-o tava mica si se lasa la racit 10 minute , timp in care se prepara ciocolata alba.
Se pune pe foc la fel ca la cea neagra, apa cu zaharul, cand s-a topit zaharul se adauga untul si esenta de vanilie. Se ia de pe foc si se adauga 100 gr lapte praf.
Se toarna peste ciocolata neagra din tava si se lasa la racit pana se face a doua portie de ciocolata neagra la fel ca si prima.
Se toarna aceasta peste ciocolata alba si se lasa sa se raceasca .
Daca vreti sa faceti o tava cat una normala de prajitura , dublati portiile.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii