Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul.
Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul.
Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana se topeste.
Se adauga laptele praf si cacaua care se pot da prin sita ca sa nu se formeze cocoloase.
Se pune intr-o tava si se lasa peste noapte sa se intareasca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii