Reteta postata pe: 27 septembrie 2018
Ingrediente
250 gr zahar, 125 gr unt, 125 ml apa, 400 gr lapte praf, 5 linguri cacao
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul.
Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana se topeste.
Se adauga laptele praf si cacaua care se pot da prin sita ca sa nu se formeze cocoloase.
Se pune intr-o tava si se lasa peste noapte sa se intareasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Separat intr-un bol incapator, amestecam foarte bine, laptele praf cu cacaoa si la final cu fulgii.
Ungem
37 voturi
32 comentarii
45 min
Pune laptele la fiert si amesteca cu zaharul pana se topește, apoi adaugă cacao!
O poți pune
2 voturi
0 comentarii
5 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate