Caju-ul se pune in robotul cu lama S si se proceseaza in jur de 10-15 minute pana cand devine o crema (practic unt). In acest timp va fi nevoie sa mai opriti robotul pentru a aduna compozitia de pe peretii robotului.
Dupa ce obtineti crema de caju adaugati curmalele moi, pe care e bine sa le maruntiti putin inainte si restul ingredientelor. Mai procesati pana toate sunt bine in corporate.
Puneti compozitia obtinuta in forma dorita si lasati cateva ore in frigider, iar daca nu aveti rabdare bagati in congelator pentru 20-30 min.
Este incredibil de buna, cremoasa, fina, aromata si satioasa.
Cu drag,
Valentina
DeliciiSanatoase.ro

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii