Fierbi laptele cu margarina. Separat amesteci zaharul cu cacaoa si le adaugi in vasul cu lapte. Iei de pe foc si amesteci totul cu biscuitii dati prin masina de carne sau robot(sa fie ca faina). Asezi compozitia intr-o tava de chec si o nivelezi cu lingura dupa care o dai la rece 2-3 ore.
* Va recomand sa o consumati numai din frigider pentru ca daca sta mult la temperatura camerei se moaie.
* Cantitatea de zahar se poate micsora sau mari dupa gust.
*Poti adauga si stafide, nuca de cocos sau alune, eu am pus nuca de cocos, pt ca iubesc gustul...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii