Totul se amesteca cu o furculita pana la omogenizare. Se poate face o glazura mai groasa care va fi buna de ornat, sau se poate consuma mai lichida. De asemenea se poate pune in forme mici de cuburi de gheata unse cu putin ulei de masline. Ce poate fi mai usor de atat? Se introduc la congelator pana se vor intari.
*Uleiul de palmier va ajuta ciocolata sa se lege si sa dea gustul acela cremos specific. Il puteti gasi la orice supermarket in sticle de 1,5 l sau 3 l, care se va putea pastra la rece in jur de 6 luni-1 an. Ajunge cam la vreo 29 lei si firma se numeste “Olina“. Este in stare solida dar se poate topi daca se tine recipientul intr-o oala cu apa calda, nu neaparat fierbinte.
Pentru mai multe retete si video-uri cu retete, vizitati. http://ligiapop.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii