Glazura:se fierb 100 gr cacao cu 150 gr zahar si 12 linguri de apa pina se ingroasa.Se lasa la racit.
Crema:250 gr margarina se freaca cu 250 gr zahar pudra.Se adauga 10 galbenuse si apoi 3/4 glazura(treptata).
blat: 1/4 glazura se pune intr-un castron cu 3 linguri de faina, 3 linguri de nuca macinata, 1 praf de copt si 10 albuse batute spuma.Albusele se vor bate cu 4 linguri de zahar.
Peste blat se aseaza crema si apoi glazura.Deasupra se rade ciocolata si 3 linguri nuca macinata
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii