Glazura:se fierb 100 gr cacao cu 150 gr zahar si 12 linguri de apa pina se ingroasa.Se lasa la racit.
Crema:250 gr margarina se freaca cu 250 gr zahar pudra.Se adauga 10 galbenuse si apoi 3/4 glazura(treptata).
blat: 1/4 glazura se pune intr-un castron cu 3 linguri de faina, 3 linguri de nuca macinata, 1 praf de copt si 10 albuse batute spuma.Albusele se vor bate cu 4 linguri de zahar.
Peste blat se aseaza crema si apoi glazura.Deasupra se rade ciocolata si 3 linguri nuca macinata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii