Se topeste ciocolata untul si laptele la ben marie pina este o crema fina se adauga restul componentelor treptat se amesteca bine.
O tava lunga de chec pe care o tapetam cu naylon care sa fie si pe delaturi.
Turnam compozitia in tava compozitia trebuie sa fie consistenta-oacoperim cu naylon si lasam la frigider pana a doua zi.
Cand dorim sa servim o scoatem din tava si taiem felii subtiri.Este gustoasa si usor de facut.Din aceiasi compozitie se pot face si fondante luand cantitati mici din compozitie si le tavalim in viermisori de ciocolata sau cocus macinat si le asezam in manjete mici de hartie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii