Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 18 august 2008
Ingrediente
rasol de porc, ceapa, ulei, rosii, sare, piper, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Rasolul se inabusa la cuptor intr-o tava cu 75 ml de ulei, zeama de la rosii si putina apa, apoi se adauga apa fiarta (2 l) si se fierbe totul intr-un vas acoperit. Ceapa se inabusa cu restul de ulei si 100 ml de apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciolan de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura
1 vot
0 comentarii
1h 50 min
Se amesteca intr-un bol untul moale scos din timp din frigider cu 1/3lingurita de sare si se adauga
4 voturi
1 comentariu
25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate