autor:

Anonim

» » Aperitive

ciolan de porc cu usturoi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
rasol de porc, cartofi, sare, ulei, faina, patrunjel verde, usturoi, de tomate, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de rasol si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Faina dizolvata cu 50 ml de apa rece si pasta de tomate se adauga peste bucatile de rasol impreuna cu usturoi ;cca 2 l de apa fiarta ,sare si se fierb in vas acoperit, cca 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciolan de porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Frigarui pe scobitoare

Frigarui pe scobitoare

Se curata dovlecelul de coaja se taie rondele si se pune la prajit foarte putin, sa nu fie prea crud

7 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Se fierb maruntaiele de miel. Cand sunt destul de fierte , se scot pe un platou , iar supa rezultata

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tartine din cremwursti (pentru copii)