Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
rasol de porc, cartofi, sare, ulei, faina, patrunjel verde, usturoi,pasta de tomate, ceapa
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Bucatile de rasol si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Faina dizolvata cu 50 ml de apa rece si pasta de tomate se adauga peste bucatile de rasol impreuna cu usturoi ;cca 2 l de apa fiarta ,sare si se fierb in vas acoperit, cca 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciolan de porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate