autor:

Anonim

» » Aperitive

ciolan de porc rasol cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
rasol de porc, cartofi, ceapa, ulei, rosii, piper, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Rasolul se inabusa la cuptor intr-o tava cu 75 ml de ulei, zeama de rosii si putina apa, apoi se adauga apa fiarta (cca 2 l) si se fierbe totul intr-un vas acoperit. Ceapa se inabusa cu restul de ulei si 100 ml de apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciolan de porc rasol cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de Craciun

Drob de Craciun

Ficatul se pune la fiert intr-un vas cu apa, atata cat sa il acopere.Cand incepe sa fiarba si sa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)

Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)

Limba se opareste si se curata . Se curata legumele si se spala. Limba se pune la fiert in apa

4 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Ficatei cu ciuperci gratinati cu cascaval afumat