autor:

Anonim

» » Aperitive

ciolan de porc rasol cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
rasol de porc, cartofi, ceapa, ulei, rosii, piper, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Rasolul se inabusa la cuptor intr-o tava cu 75 ml de ulei, zeama de rosii si putina apa, apoi se adauga apa fiarta (cca 2 l) si se fierbe totul intr-un vas acoperit. Ceapa se inabusa cu restul de ulei si 100 ml de apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciolan de porc rasol cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Empanadas cu chorizo

Empanadas cu chorizo

ncalziti cuptorul la 200g. Taiati carnatii in bucati mici de 1cm. Taiati prazul felii subtiri. Puneti

16 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Piftie de pui

Piftie de pui

Se curata bine capatanile de restul de pene si se scoate ciocul, se curata picioarele de resturi

29 voturi    14 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Chiftele in sos