autor:

Anonim

» » Aperitive

ciolan de porc rasol cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
rasol de porc, cartofi, ceapa, ulei, rosii, piper, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Rasolul se inabusa la cuptor intr-o tava cu 75 ml de ulei, zeama de rosii si putina apa, apoi se adauga apa fiarta (cca 2 l) si se fierbe totul intr-un vas acoperit. Ceapa se inabusa cu restul de ulei si 100 ml de apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciolan de porc rasol cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Pregatirea este foarte simpla. Vinetele coapte (eu am mai avut in congelator), se toaca si se potrivesc

23 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Plăcintă cu carne şi ciuperci

Plăcintă cu carne şi ciuperci

Intr-o cratiţă se pune uleiul , ceapa tăiată mărunt,se adaugă carnea şi se călesc câteva

44 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
,,Cozonac'' din piept de pui