autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Ciolan de vitel rasol

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ceapa, ulei, hrean, sare, piper, patrunjel verde, rosii, smantana, cartofi, ardei gras, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatiile de carne se fierb in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa si morcovii si se fierb 90 min. Dupa ce rasolul a fiert, supa se strecoara. Morcovii se taie cuburi. Hreanul se amesteca nu otet, 50 ml de supa si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan de vitel rasol" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftele din dovlecei

Chiftele din dovlecei

Se curata dovlecelul si se rade pe razatoarea mare.Se amesteca cu ouale,faina,praful de copt,mararul,patrujelul

5 voturi    6 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • ceapa
  • ulei
  • hrean
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • rosii
  • smantana
  • cartofi
  • ardei gras
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Frigarui de creveti