autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Ciolan de vitel rasol

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ceapa, ulei, hrean, sare, piper, patrunjel verde, rosii, smantana, cartofi, ardei gras, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatiile de carne se fierb in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa si morcovii si se fierb 90 min. Dupa ce rasolul a fiert, supa se strecoara. Morcovii se taie cuburi. Hreanul se amesteca nu otet, 50 ml de supa si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan de vitel rasol" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Cartofii se curata de coaja,se taie cubulete si se fierb in apa rece cu putina sare.Dupa ce au fiert

28 voturi    20 comentarii
30 min
Aperitive
Cosulete din foietaj cu de toate

Cosulete din foietaj cu de toate

Intindem usor foaia de aluat, dezghetata complet si o taiem in patrate cam cat sa incapa in formele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • ceapa
  • ulei
  • hrean
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • rosii
  • smantana
  • cartofi
  • ardei gras
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi noi gratinati