autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

ciorba ardeleneasca cu carne de manzat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
cap de piept de manzat, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel si pastarnac, tarhon verde, smantana, oua,o rez, faina, otet, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (4 l) cu sare si se spumeaza .Se adauga morcovii, pastarnacul, radacina de patrunjel , ceapa si se fierb impreuna.
Dupa 15 min se adauga orezul, tarhonul si compozitia formata din galbenusuri, faina si smantana. Dupa 10 min de fierbere se adauga otet si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba ardeleneasca cu carne de manzat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Souffle de broccoli cu piept de pui

Souffle de broccoli cu piept de pui

Pieptul de pui se taie fasiute si se pune la fiert in apa cu sare.Lasam pana cand carnea este bine

21 voturi    14 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Dovlecei gratinati

Dovlecei gratinati

Spalam dovlecelul, il taiem rondele potrivit de groase si presaram sare. Feliile de salam le taiem

10 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cap de piept de manzat
  • ceapa
  • morcovi
  • radacina de patrunjel si pastarnac
  • tarhon verde
  • smantana
  • oua,o rez
  • faina
  • otet
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
SALSA