autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

ciorba ardeleneasca cu carne de manzat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
cap de piept de manzat, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel si pastarnac, tarhon verde, smantana, oua,o rez, faina, otet, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (4 l) cu sare si se spumeaza .Se adauga morcovii, pastarnacul, radacina de patrunjel , ceapa si se fierb impreuna.
Dupa 15 min se adauga orezul, tarhonul si compozitia formata din galbenusuri, faina si smantana. Dupa 10 min de fierbere se adauga otet si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba ardeleneasca cu carne de manzat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Cartofii se curata de coaja,se taie cubulete si se fierb in apa rece cu putina sare.Dupa ce au fiert

28 voturi    20 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de boeuf (pentru Craciun)

Salata de boeuf (pentru Craciun)

Am spalat pieptul de pui si l-am pus la fiert intr-o oala . Am inlaturat spuma care s-a format. Cand

15 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cap de piept de manzat
  • ceapa
  • morcovi
  • radacina de patrunjel si pastarnac
  • tarhon verde
  • smantana
  • oua,o rez
  • faina
  • otet
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci coapte la grill