autor:

Anonim

» » Aperitive

ciorba ardeleneasca cu loboda

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
supa de oase, loboda, ceapa, ceapa verde, morcovi, ulei, iaurt, orez,, faina, otet, sare, tarhon si patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, ceapa si telina inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga ceapa verde, orezul si loboda.
Dupa 10 min de fierbere se adauga otetul si compozitia formata din faina ,galbenusuri si iaurt sau smantana ,impreuna cu tarhon si se fierb 10 min
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba ardeleneasca cu loboda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bacon umplut

Bacon umplut

Amestecam gouda, sare, piper, cuscus, ou si morcov ras. Punem aceasta compozitie la frigider pentru

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu praz si cartofi

Placinta cu praz si cartofi

Cernem faina intr-un bol larg, facem o adancitura in mijloc si punem oul, sarea si untul taiat cubulete.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Buna rau de tot.Mie personal imi place ciorba de loboda cu ceapa verde,atunci primavara cand este sezonul lor.Sunt proaspete si pline de vitamine.Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • supa de oase
  • loboda
  • ceapa
  • ceapa verde
  • morcovi
  • ulei
  • iaurt
  • orez,
  • faina
  • otet
  • sare
  • tarhon si patrunjel verde

Raporteaza reteta

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Buna rau de tot.Mie personal imi place ciorba de loboda cu ceapa verde,atunci primavara cand este sezonul lor.Sunt proaspete si pline de vitamine.Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rulada cu telemea si cascavea