autor:

Anonim

» » Aperitive

ciorba ardeleneasca cu loboda

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
supa de oase, loboda, ceapa, ceapa verde, morcovi, ulei, iaurt, orez,, faina, otet, sare, tarhon si patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, ceapa si telina inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga ceapa verde, orezul si loboda.
Dupa 10 min de fierbere se adauga otetul si compozitia formata din faina ,galbenusuri si iaurt sau smantana ,impreuna cu tarhon si se fierb 10 min
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba ardeleneasca cu loboda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu piept de pui si ciuperci

Tarta cu piept de pui si ciuperci

Preparare Amestecam cu mainile faina, sarea si untul rece taiat cubulete, adaugam galbenusul(albusul

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Calim la foc mediu ceapa tocata, piciorusele de ciuperci taiate cubulete mici, rosia taiata marunt. Adaugam

2 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Buna rau de tot.Mie personal imi place ciorba de loboda cu ceapa verde,atunci primavara cand este sezonul lor.Sunt proaspete si pline de vitamine.Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • supa de oase
  • loboda
  • ceapa
  • ceapa verde
  • morcovi
  • ulei
  • iaurt
  • orez,
  • faina
  • otet
  • sare
  • tarhon si patrunjel verde

Raporteaza reteta

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Buna rau de tot.Mie personal imi place ciorba de loboda cu ceapa verde,atunci primavara cand este sezonul lor.Sunt proaspete si pline de vitamine.Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun traditional - Manakish - zaatar