autor:

Anonim

» » Aperitive

ciorba ardeleneasca cu loboda

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
supa de oase, loboda, ceapa, ceapa verde, morcovi, ulei, iaurt, orez,, faina, otet, sare, tarhon si patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, ceapa si telina inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga ceapa verde, orezul si loboda.
Dupa 10 min de fierbere se adauga otetul si compozitia formata din faina ,galbenusuri si iaurt sau smantana ,impreuna cu tarhon si se fierb 10 min
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba ardeleneasca cu loboda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu spanac si branza de vaci

Rulada cu spanac si branza de vaci

Se pune spanacul la desghetat, se lasa la scurs si apoi se pune intr-un vas si se amesteca cu putin

7 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive
Kusheri-Orez cu linte si macaroane –specific egiptean

Kusheri-Orez cu linte si macaroane –specific egiptean

Ceapa se taie pestisori si se caleste intr-o tigaie antiaderenta pana devin aurie. Se fierbe lintea

19 voturi    15 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Buna rau de tot.Mie personal imi place ciorba de loboda cu ceapa verde,atunci primavara cand este sezonul lor.Sunt proaspete si pline de vitamine.Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • supa de oase
  • loboda
  • ceapa
  • ceapa verde
  • morcovi
  • ulei
  • iaurt
  • orez,
  • faina
  • otet
  • sare
  • tarhon si patrunjel verde

Raporteaza reteta

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Buna rau de tot.Mie personal imi place ciorba de loboda cu ceapa verde,atunci primavara cand este sezonul lor.Sunt proaspete si pline de vitamine.Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Vinete Umplute cu Branza de vaci