Este foarte sanatoasa pentru detoxifiere sau regim si foarte gustoasa.
Se curata legumele si se dau prin storcatorul de suc. Rosia se mixeaza impreuna cu 1 ceapa, iar o bucatica de rosie si cealalta ceapa se toaca foarte fin.
In supiera se amesteca cu un tel mic sub forma de para galbenusul, smantana, se adauga rosia si ceapa tocate fin, borsul, putina zeama de lamaie, laptele si sucul de la legumele crude, optional uleiul de masline.
Pulpa de legume se poate folosi la un sos crud mixata cu smantana, iaurt, sos bechamel.
Asezonati ciorba cu verdeata tocata si garnisiti cu frunzulite intregi.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii