autor:

Anonim

» » Aperitive

ciorba cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de miel, morcovi ,radacina de telina, ceapa, ceapa verde, radacina de patrunjel si pastarnac, ulei, smantana, oua, orez, faina,lamaie, sare, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa inabusite in ulei.
Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Se continua fierberea , adaugandu-se ceapa,orez si compozitia din galbenusuri, faina, smantana si se mai fierb 10 min.
Se adauga marar verde, suc de lamaie, sare si se continua fierberea inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele de pui

Chiftele de pui

Am tocat cu robotul carnea de pui si am amestecat-o cu usturoiul zdrobit, 2 oua, sare, piper, oregano

2 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob de Craciun

Drob de Craciun

Ficatul se pune la fiert in apa cu sare.Cand este gata fiert se scurge de apa si se trece prin masina

11 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de miel
  • morcovi ,radacina de telina
  • ceapa
  • ceapa verde
  • radacina de patrunjel si pastarnac
  • ulei
  • smantana
  • oua
  • orez
  • faina,lamaie
  • sare
  • marar verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu chorizo si ardei gras