autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

ciorba cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, morcovi, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, cartofi, varza, pasta de tomate, rosii, bors, patrunjel si leustean verde,s are,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea e fiarta pe jumatate, se adauga telina,morcovii, radacina de patrunjel si pastarnac,ceapa,cartofii si
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Carnea de porc se taie bucati (cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de vita si legume

Ciorba cu carne de vita si legume

Proces Tehnologic Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile

14 voturi    4 comentarii
5h 1 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • morcovi
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • cartofi
  • varza
  • pasta de tomate
  • rosii
  • bors
  • patrunjel si leustean verde,s are,

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salata de spanac