autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

ciorba cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, morcovi, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, cartofi, varza, pasta de tomate, rosii, bors, patrunjel si leustean verde,s are,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea e fiarta pe jumatate, se adauga telina,morcovii, radacina de patrunjel si pastarnac,ceapa,cartofii si
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciorba de legume cu carne de vita

Ciorba de legume cu carne de vita

Se spala carnea si se pune la fiert in 4,5 litri de apa cu sare. Se curata si se spala pastarnacul,

12 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de vita

Ciorba cu carne de vita

Carnita o spalam ,curatam si o taiem cubulete,apoi o punem la fiert intr-o oala mare cu apa si sare,o

52 voturi    8 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • morcovi
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • cartofi
  • varza
  • pasta de tomate
  • rosii
  • bors
  • patrunjel si leustean verde,s are,

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulouri cu bacon si pastai