Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 18 august 2008
Ingrediente
fasole boabe, costita afumata, ceapa, radacina de patrunjel si pastarnac, pasta de tomate, morcovi, tarhon verde, cimbru, otet, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Fasolea se fierbe in apa. Dupa 15 min de fierbere, se indeparteaza apa, se inlocuieste cu alta fierbinte si se continua fierberea.
Se procedeaza asa de 3 ori. Cand fasolea e pe jumatate fiarta, se adauga morcovii, patrunjelul si pastarnacul , ceapa, cimbru si sarea. Costita afumata se inabusa se se adauga la ciorba impreuna cu pasta de tomate, tarhonul si otetul , continuand fierberea inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu costita si fasole" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ardeiul kapia
1 vot
0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate