Tocati toate legumele mai putin cartofii si puneti-le la calit putin in cele 3 linguri ulei. Nu prea mult doar cat sa se inmoaie si sa dezvolte putin aromele.
Puneti apoi cartofii taiati cuburi si puneti apa. Adaugati si sare si lasati sa fiarba cam 20 minute, pana se inmoaie cartofii.
Cand sunt fierte legumele adaugati sucul de rosii si borsul. Eu le pun la fiert in alt vas si cand dau in clocot le pun in ciorba. Niciodata nu pun lichide reci in ciorba care deja e fierbinte. Mai lasam sa fiarba 5 minute, oprim focul si punem leusteanul tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii