Ciorba de cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de cartofi

Ingrediente

  • - 700 g cartofi
  • - 2 cepe potrivite
  • - 2 morcovi
  • - 1 telina mica
  • - 1 ardei gras (rosu sau nu)
  • - 700 ml bors
  • - 200 ml suc de rosii
  • - sare
  • - 3 linguri ulei
  • - 2 legaturi leustean

Mod de preparare

Tocati toate legumele mai putin cartofii si puneti-le la calit putin in cele 3 linguri ulei. Nu prea mult doar cat sa se inmoaie si sa dezvolte putin aromele.

Puneti apoi cartofii taiati cuburi si puneti apa. Adaugati si sare si lasati sa fiarba cam 20 minute, pana se inmoaie cartofii.

Cand sunt fierte legumele adaugati sucul de rosii si borsul. Eu le pun la fiert in alt vas si cand dau in clocot le pun in ciorba. Niciodata nu pun lichide reci in ciorba care deja e fierbinte. Mai lasam sa fiarba 5 minute, oprim focul si punem leusteanul tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor