Toate legumele se spala si se curata de coaja, cu exceptia ardeiului. :)
Morcovii se taie rondele, pastarnacul se taie cubulete mici si telina, ardeiul la fel, ceapa se toaca marunt, iar cartofii se taie cuburi.
Toate legumele se pun intr-o oala la distuit cu ulei,apa si putina sare, in afara de cartofi.
Cand s-au inmuiat destul adaugam si cartofii, ii lasam asa 2 min, peste care adaugam apa si se lasa sa fiarba.
In timpul fierberii se adauga bulionul si vegeta/sarea.
Spre sfarsitul mancarii se adauga borsul/zeama de lamaie.
Inainte de a stinge focul adaugam verdeata.
Este o ciorbita simpla, usoara si gustoasa! :D
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii