Se caleste ceapa tocata marunt, in putin ulei incins.
Se caleste ceapa tocata marunt, in putin ulei incins, intr-o oala incapatoare. Cand se face aurie, se adauga morcovul taiat rondele si cartofii taiati cubulete. Se calesc putin impreuna, se adauga sare, zarzavatul (cu ce a pus fiecare pentru iarna la sticla) si rosiile cubulete si apoi se acopera cu apa. Dupa aprox 30 de minute, se adauga o lingura de orez spalat bine sau fidea si se mai lasa sa fiarba cam 10 minute.
Cand e aproape gata, se bat intr-un castronel un ou cu sare de lamaie (sau bors sau cu ce doriti sa acriti). Se ia din ciorba si se toarna incet peste ou, batand continuu, apoi amestecul se rastoarna inapoi in ciorba si se ia focul.
Dupa ce luam focul, adaugam verdeturi proaspete, tocate marunt.
Ciorba este gata in aprox 40 de minute.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii