Se pune intr-o oala,la foc mic,,o lindura de ulei,o lindura de faina , se toarna jumate de pahar de apa,amestecand in acelasi timp ca faina sa devina un sos subtire,dupa care se adauga ciupercile,se mai adauga apa,vegeta si usturoiul zdrobit.Se adauga apa dupa preferinta(cat de subtire doresti sa fie ciorba).plus smantana (dupa preferinta).Se lasa la foc potrivit 5 minute,dupa care se retrage de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt.Durata preparari este de 10 minute,cea mai rapida ciora!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii