Se pune intr-o oala,la foc mic,,o lindura de ulei,o lindura de faina , se toarna jumate de pahar de apa,amestecand in acelasi timp ca faina sa devina un sos subtire,dupa care se adauga ciupercile,se mai adauga apa,vegeta si usturoiul zdrobit.Se adauga apa dupa preferinta(cat de subtire doresti sa fie ciorba).plus smantana (dupa preferinta).Se lasa la foc potrivit 5 minute,dupa care se retrage de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt.Durata preparari este de 10 minute,cea mai rapida ciora!
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii