Se taie pieptul de curcan in bucati potrivit de mari.
Se taie pieptul de curcan in bucati potrivit de mari si se pune la fiert cu apa, sare si capatana de usturoi.
Cand carnea este aproape fiarta, se scoate, se strecoara supa, se taie carnea in cubulete si se pune iarasi la fiert, in supa rezultata. Se adauga peste supa, ceapa verde toacata marunt, morcovul felii, cat de mari va place, radacina de patrunjel si telina taiate marunt, ardeiul gras tocat, cartofii taiati cuburi si se fierb la foc potrivit.
Cand toate sunt fierte, se adauga bors acru, sare dupa gust si se lasa sa clocoteasca cateva minute, nu mai mult de cinci minute si se opreste focul.
Intr-un vas, se pun ouale si se mixeaza, se adauga smantana si se continua mixarea. Se ia cu polonicul ciorba din oala si se pune peste smantana, amestecand usor sa nu se branzeasca smantana si apoi se toarna in oala cu ciorba, amestecandu-se usor.
La final, se adauga leustean tocat marunt. Sa aveti pofta, dragilor!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii