Varianta 1 de post:
Calim ceapa tocata dupa care adaugam la calit ardeiul, albitura cubulete, cateva frunze de telina, patrunjel, ceapa verde si apoi dovleceii cubulete. Cand au fiert legumele adaugi rosiile, verdeata si la sfarsit pasta de corcoduse. Potrivesti de sare si inchizi focul. Adaugi restul de verdeata si aoperi. Eu am folosit si boia dulce. Este buna atat calda cat si rece.
Varianta 2
Bati iaurt gras sau lapte batut cu cateva oua dupa care lasi ciorba sa se raceasca un pic. Adaugi treptat cate un polonic de ciorba la amestecul de iaurt si amesteci dupa care procedezi la fel pana ajungi la aceeasi temperatura dupa care se adauga la ciorba. Nu varsam iaurtul direct in oala pentru ca se va branzi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii