Morcovul si patrunjelul se toaca rondele foarte subtiri si se pun la fiert in 3 litri de paa care clocoteste. Dupa 10 min se aduga dovleceii curatati de coaja si taiati rondele subtiri si ceapa taiat fideluta. Se mai lasa sa fiarba 15 min. Se adauga borsul si uleiul.In farfurie sa presara verdeata tocata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii