Fasolea curatata de impuritati se spala, se pune la fiert intrun litru de apa. Cand fierbe, aruncam prima apa galbena, o spalam cu apa rece si o punem iar la fiert in 3 litri de apa rece. Dupa aprox 1 ora, adaugam ceapa taiata marunt, marcovii, telina si ardeiul curatate, spalate si taiate cubulete, sau cum doriti. Cand zarzavatul este fiert, separat intro tigaie, puneti uleiul la incins, apoi adaugati faina, pregatiti un rantas auriu, la foc mic, apoi stingeti cu bulion, amestecati bine sa nu se formeze cocoloase si adaugati in oala cu ciorba, potriviti de sare, adaugati otet dupa gust, lasati sa clocoteasca 1-2 minute. Stingeti focul, adaugati usturoiul zbrobit cu presa de usturoi, apoi presarati patrunjel, leustean si tarhon, taiate marunt.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii