Process tehnologic de preparare:fasolea se pune la inmuiat cu citeva ore inainte de fierbere,dupa care se spala si se opareste in cateva ape clocotite.se lasa sa fiarba dupa care se adauga legumele spalate curatate si tocate marunt.dupa ce au fiert se condimenteaza cu pasta de tomate, cimbru,sare si piper.se opreste fierberea si se adauga verdeata la servire.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii