Ciorba de fasole taraneasca

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Fasole 500gr -
  • Ceapa 300gr -
  • Morcov 300gr -
  • Ardei gras 200gr
  • Albitura 200gr
  • Telina 200gr
  • Cimbru 5gr
  • Pasta de tomate 50gr -
  • Ulei 50gr
  • Piper 5gr
  • Marar 50gr
  • Leustean 30gr

Mod de preparare

Process tehnologic de preparare:fasolea se pune la inmuiat cu citeva ore inainte de fierbere,dupa care se spala si se opareste in cateva ape clocotite.se lasa sa fiarba dupa care se adauga legumele spalate curatate si tocate marunt.dupa ce au fiert se condimenteaza cu pasta de tomate, cimbru,sare si piper.se opreste fierberea si se adauga verdeata la servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise