autor:

motosca mariana

» » , Borsuri si Ciorbe, Retete de post

Ciorba de fasole taraneasca

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2009

Ingrediente
Fasole 500gr -, Ceapa 300gr -, Morcov 300gr -, Ardei gras 200gr, Albitura 200gr, Telina 200gr, Cimbru 5gr, Pasta de tomate 50gr -, Ulei 50gr, Piper 5gr, Marar 50gr, Leustean 30gr

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Process tehnologic de preparare:fasolea se pune la inmuiat cu citeva ore inainte de fierbere,dupa care se spala si se opareste in cateva ape clocotite.se lasa sa fiarba dupa care se adauga legumele spalate curatate si tocate marunt.dupa ce au fiert se condimenteaza cu pasta de tomate, cimbru,sare si piper.se opreste fierberea si se adauga verdeata la servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Ciorba taraneasca de fasole

Ciorba taraneasca de fasole

Se alege fasolea, se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. Dimineata, se

2 voturi    1 comentariu
2h
Supe de legume
CONOPIDA PANE

CONOPIDA PANE

Se curata,se desface buchetele,se spala si se fierbe in apa cu sare si putin otet.Se lasa sa fiarba

51 voturi    15 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • Fasole 500gr -
  • Ceapa 300gr -
  • Morcov 300gr -
  • Ardei gras 200gr
  • Albitura 200gr
  • Telina 200gr
  • Cimbru 5gr
  • Pasta de tomate 50gr -
  • Ulei 50gr
  • Piper 5gr
  • Marar 50gr
  • Leustean 30gr

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Mancarica de dovleac placintar Mancarica de dovleac placintar

Se taie miezul de pe coaja dovleacului in cubulete mici. Orezul spalat se acopera cu apa rece si se lasa o ora sa se inmoaie un pic. Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pateuri cu branza vegetala Pateuri cu branza vegetala

Intr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt si incepem sa amestecam, dupa care adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Crema cu iaurt din soia si struguri