Autor:
susu (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 14 martie 2014
Ingrediente
1 borcan mare de fasole verde conservata sau ½ kg proaspata, 1 ceapa mare, 1 ardei capia, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 patrunjel, 1 telina mica, 1 dovlecel, ½ kg rosii, Pasta de tomate, Bors, Verdeata (leustean, marar, patrunjel0, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita curry, Vegeta
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa taiata cubulete se caleste in putin ulei cald, se adauga ardeiul capia cubulete si apoi morcovul ras fin dupa care urmeaza radacinoasele rase prin razatoarea mare sau cubulete dupa preferinta. Se adauga apa fiarta si dovleceii taiati cubulete. Dupa ce au fiert legumele se adauga pulpa de rosii, fasolea care este aparoape fiarta si verdeturile. Se potriveste de condimente, se adauga verdeata toccata si se acopera. Se serveste atat rece cat si calda cu smantana sau iaurt acru daca e de dulce.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
Se fierbe carnea de vita la foc mic si se spumeaza, timp de 2 ore jumatate sau pana o gustati si
In vasul in care doriti sa pregatiti ciorba, se calesc in putin ulei incins, ceapa, frunzele de ceapa
2 voturi
3 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Irina Swan , 27 mai 2014
gustosel!