autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de legume

Ciorba de fasole verde

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2017

Ingrediente
1 borcan fasole verde 680 gr, 1 ceapa, 1 morcov, 1 mix gogosari, 3 linguri ulei, 3 linguri smantana, 3 oua, 3 catei usturoi, bors dupa gust, 1 legatura leustean, sare dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit; peste ceapa se adauga morcovul tocat, mixul de gogosari si se prajesc, asa cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile, apoi se adauga apa, putina sare si se fierb pana sunt patrunse bine legumele.

Se adauga fasolea verde, dupa ce a fost clatita, bors dupa gust, sare dupa gust si se trag doua trei clocote, apoi se opreste focul.

Se pun ouale intr-un castron, se adauga smantana, cateii de usturoi facuti mujdei, se mixeaza, se adauga cu polonicul ciorba, putin cate putin, se amesteca si se toarna in oala cu ciorba, se omogenizeaza, se adauga leustean tocat marunt si se poate servi.

Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de dovlecel cu fasole verde

Ciorba de dovlecel cu fasole verde

Curatam dovlecelul de interior si de coaja, il spalam si il taiem cubulete. Fasolea verde o curatam

8 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Ciorba de vita cu fasole verde

Ciorba de vita cu fasole verde

Se fierbe carnea de vita la foc mic si se spumeaza, timp de 2 ore jumatate sau pana o gustati si

4 voturi    1 comentariu
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 borcan fasole verde 680 gr
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 mix gogosari
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • 3 oua
  • 3 catei usturoi
  • bors dupa gust
  • 1 legatura leustean
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

174 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supă cremă de cartofi