Autor:
naty (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 14 iunie 2017
Ingrediente
1 gulie, 1 sfecla, 1 morcov, 3 cartofi mici, 1 radacina pastarnac, patrunjel si leustean, 1 ceapa, bors, sare, 3 linguri ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se curata legumele de coaja si se dau prin razatoarea mare, doar cartofii se taie cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita si se pun legumele. Se soteaza cat sa se inmoaie, apoi se adauga apa. Se lasa sa fiarba, iar cand sunt gata, se adauga borsul dat in clocot separat. Se lasa sa dea cateva clocote si apoi se ia de pe foc. Se adauga zarzavatul tocat marunt.
Se poate servi cu smantana deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gulie" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legumele le curatam de coaja.
Ceapa o taiem cat mai mic posibil, cartofii si gulia cubulete, iar
2 voturi
0 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate