autor:

andraconstantinescu

» » , Borsuri si Ciorbe, Retete de post

Ciorba de legume

Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2016

Ingrediente
o ceapa, doi ardei grasi, un ardei bulgaresc, un morcov, un pastarnac, 1/2 radacina de telina, un cartof, un dovlecel, un castravete, 3-4 linguri ulei, apa (circa 4 l), sare, 200 g rosii cherry, o legatura de patrunjel sau leustean, in functie de preferinte.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt.

Ardeiul gras se curata de seminte, se spala si se taie bucatele, la fel si cel bulgaresc.

Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele, la fel si pastarnacul.

Radacina de telina se curata, se spala si se taie bucatele.

Toate aceste legume se inabusesc intr-o oala in 500 ml apa cu uleiul si sarea. Dupa aceea, se completeaza oala cu apa si se lasa sa clocoteasca.

Cartoful, dovlecelul si castravetele se curata de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun in apa clocotita.

Dupa ce fierb toate legumele se adauga rosiile cherry spalate si taiate pe jumatate. Se fierb si acestea, apoi se potriveste ciorba de sare.

Se serveste cu patrunjel/leustean verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Ciorba de legume cu carnaciori de bere

Ciorba de legume cu carnaciori de bere

Se curata zarzavaturile, se spala si se taie in cubulete.. Rosiile se curata de pielita si se taie

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste cu legume

Ciorba de peste cu legume

Curatam ,spalam si taiem legumele in bucati uniforme . Ghimbirul il taiem in cateva felii si il punem

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • o ceapa
  • doi ardei grasi
  • un ardei bulgaresc
  • un morcov
  • un pastarnac
  • 1/2 radacina de telina
  • un cartof
  • un dovlecel
  • un castravete
  • 3-4 linguri ulei
  • apa (circa 4 l)
  • sare
  • 200 g rosii cherry
  • o legatura de patrunjel sau leustean
  • in functie de preferinte.

Raporteaza reteta

Retete
de andraconstantinescu
Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine: Intr-un castron se pune faina, formandu-se o gropita in mijloc. Drojdia si zaharul se

14 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi
Tort Egiptean

Tort Egiptean

Pregatirea folior: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile cu un praf

5 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Chiftele din dovlecei de post