Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt.
Ardeiul gras se curata de seminte, se spala si se taie bucatele, la fel si cel bulgaresc.
Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele, la fel si pastarnacul.
Radacina de telina se curata, se spala si se taie bucatele.
Toate aceste legume se inabusesc intr-o oala in 500 ml apa cu uleiul si sarea. Dupa aceea, se completeaza oala cu apa si se lasa sa clocoteasca.
Cartoful, dovlecelul si castravetele se curata de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun in apa clocotita.
Dupa ce fierb toate legumele se adauga rosiile cherry spalate si taiate pe jumatate. Se fierb si acestea, apoi se potriveste ciorba de sare.
Se serveste cu patrunjel/leustean verde tocat.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii