autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2016

Ingrediente
-1 sfecla rosie,potrivit de mare,, -1 dovlecel,la fel de mare,, -1ceapa,, -2 morcovi,, -1 radacina pastarnac,, -1 kg.cartofi noi,, -sare dupa gust,, -400 ml.bors acru,, -400 ml.smantana,, -3 catei de usturoi,, -1 legatura leustean verde,, -2 linguri ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

-Se curata ceapa,se taoca si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa devine translucida,se adauga,toate legumele tocate marunt si se lasa sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile si culorile sa devina un adevarat curcubeu culinar,apoi se toarna totul intr-o oala cu apa in care se pun si cartofii curatati si taiati cuburi.Se fierbe totul la foc potrivit si cand sunt fierte se potriveste de sare si se adauga bors,dupa gust si preferinta,se mai trag cateva clocote,sa fie doua trei la numar si apoi se opreste focul.Din usturoi se face un mujdei ce se amesteca cu smantana,se ia apoi cu polonicul ciorba din oala,se pune peste smantana,amestecand usor si se toarna compozitia peste ciorba,Se amesteca cu o paleta,se presoara leustean verde si se serveste cu mare pofta.Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
ciorba de purcel cu legume

ciorba de purcel cu legume

carnea se taie cubulete si se pune la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, se spumeaza cind a

16 voturi    5 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu carne de vita

Ciorba de legume cu carne de vita

Se spala carnea si se pune la fiert in 4,5 litri de apa cu sare. Se curata si se spala pastarnacul,

12 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -1 sfecla rosie,potrivit de mare,
  • -1 dovlecel,la fel de mare,
  • -1ceapa,
  • -2 morcovi,
  • -1 radacina pastarnac,
  • -1 kg.cartofi noi,
  • -sare dupa gust,
  • -400 ml.bors acru,
  • -400 ml.smantana,
  • -3 catei de usturoi,
  • -1 legatura leustean verde,
  • -2 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

177 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Placinta aromata cu carne, caise si cartofi