autor:

Fara foto

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Ciorba de legume cu bors

Autor: Marius (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 decembrie 2013

Ingrediente
2 cartofi mari, 1 radacina de patrunjel, 1 radacina de pastarnac, 1 telina mica, 1 morcov mediu, 1 praz, 2 linguri de mazare, cateva pastai de fasole, 2 linguri de ulei (dupa gust, se poate folosi ulei de masline), o mana de taitei cu ou, 250 ml. de bors, sare si piper dupa gust, leusean

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata legumele. Cartofii si radacinile se taie in cubulete mici. Praz-ul se taie rondele. Se pun toate legumele la fiert in 3 litri de apa. Se adauga si uleiul, sarea si piperul. Dupa ce legumele au fiert se adauga taiteii si borsul (dupa gust, se poate pune mai mult sau mai putin).

Se mai fierbe 10 min. Se adauga leusteanul tocat si se opreste focul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu bors" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Clementine in aluat de clatite

Clementine in aluat de clatite

Clementinele se curata de coaja si se folosesc intregi. Aluatul de clatite se face mai vascos sa

7 voturi    9 comentarii
30 min
Retete de post
Fursecuri cu lamaie

Fursecuri cu lamaie

1. Cerne faina intr-un vas si pune toate ingredientele uscate (zahar, pudra de portocale, praf de

7 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 morcov mediu
  • 1 praz
  • 2 linguri de mazare
  • cateva pastai de fasole
  • 2 linguri de ulei (dupa gust
  • se poate folosi ulei de masline)
  • o mana de taitei cu ou
  • 250 ml. de bors
  • sare si piper dupa gust
  • leusean

Raporteaza reteta

Retete
de Marius
Tarta cu fructe (mere, visine)

Tarta cu fructe (mere, visine)

Se curata merele, se taie pe jumatate si se scot samburii. Daca este cu visine congelate, se lasa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Varza la cuptor