Se spala si se curata legumele. Cartofii si radacinile se taie in cubulete mici. Praz-ul se taie rondele. Se pun toate legumele la fiert in 3 litri de apa. Se adauga si uleiul, sarea si piperul. Dupa ce legumele au fiert se adauga taiteii si borsul (dupa gust, se poate pune mai mult sau mai putin).
Se mai fierbe 10 min. Se adauga leusteanul tocat si se opreste focul.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii