Ciorba de legume cu bors

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 morcov mediu
  • 1 praz
  • 2 linguri de mazare
  • cateva pastai de fasole
  • 2 linguri de ulei (dupa gust, se poate folosi ulei de masline)
  • o mana de taitei cu ou
  • 250 ml. de bors
  • sare si piper dupa gust
  • leusean

Mod de preparare

Se spala si se curata legumele. Cartofii si radacinile se taie in cubulete mici. Praz-ul se taie rondele. Se pun toate legumele la fiert in 3 litri de apa. Se adauga si uleiul, sarea si piperul. Dupa ce legumele au fiert se adauga taiteii si borsul (dupa gust, se poate pune mai mult sau mai putin).

Se mai fierbe 10 min. Se adauga leusteanul tocat si se opreste focul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor