Calim putin ceapa tocata si apoi morcovul dat prin razatoarea mica. Adaugam si ardeiul tocat si mai calim cateva minute. Stingem cu apa clocotita, cam 1 l si adaugam restul de legume. Conopida se desface buchetele si se pune in apa cu sare si otet. Cand au fiert legumele pe jumatate adaugam conopida, fasolea si rosiile pasate care fierb mai repede. Adaugam verdeata si zeama de corcoduse, eu am avut congelata, e foarte buna si eu o folosesc mereu iarna. Dizolvam putina ciorba cu bulion si vegeta si adaugam la ciorba. Potrivim de sare si la sfarsit daca vreti adaugati un ou zdrente. Se serveste cu iaurt.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii