autor:

Alice Ciobanu

» » , , , , Borsuri si Ciorbe, Retete de post, Retete vegetariene, Slow Cooking, Supe de legume

Ciorba de legume si naut la slow cooker Crock-Pot

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2016

Ingrediente
1 conserva de naut fiert, 1 ceapa potrivita, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ardei gras verde, 1/2 lingurita mix condimente pentru harira, cimbru, 200 ml bors de putina (sau dupa gustul fiecaruia), sare, piper proaspat macinat

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In vasul aparatului Crock-Pot puneti ceapa feliute subtiri, ardeiul gras tocat marunt, morcovul si patrunjelul radacina rondele.

Scurgeti boabele de naut de zeama in care au fost conservate, treceti-le printr-un jet de apa rece si adaugati-le in vas.

Adaugati apa cat sa le acopere putin si apoi setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital pe temperatura Hight si timpul de 3 ore.

Spre final, cam cu 15minute, adaugati mix-ul de condimente pentru harira, cimbrul uscat si borsul de putina.

Potriviti de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume si naut la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa regala de usturoi

Supa regala de usturoi

Se curata si se zdrobeste usturoiul,apoi se topeste untul si se caleste usturoiul in el; se adauga

0 voturi    1 comentariu
45 min
Supe de legume
Ciorbita de cartofi si rosii inflorata

Ciorbita de cartofi si rosii inflorata

Se curata ceapa, morcovul, ardeiul gras si se dau prin razatoare. Intr-o oala se incinge uleiul si

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conserva de naut fiert
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei gras verde
  • 1/2 lingurita mix condimente pentru harira
  • cimbru
  • 200 ml bors de putina (sau dupa gustul fiecaruia)
  • sare
  • piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de cartofi