In vasul aparatului Crock-Pot puneti ceapa feliute subtiri, ardeiul gras tocat marunt, morcovul si patrunjelul radacina rondele.
Scurgeti boabele de naut de zeama in care au fost conservate, treceti-le printr-un jet de apa rece si adaugati-le in vas.
Adaugati apa cat sa le acopere putin si apoi setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital pe temperatura Hight si timpul de 3 ore.
Spre final, cam cu 15minute, adaugati mix-ul de condimente pentru harira, cimbrul uscat si borsul de putina.
Potriviti de sare.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii