In vasul aparatului Crock-Pot puneti ceapa feliute subtiri, ardeiul gras tocat marunt, morcovul si patrunjelul radacina rondele.
Scurgeti boabele de naut de zeama in care au fost conservate, treceti-le printr-un jet de apa rece si adaugati-le in vas.
Adaugati apa cat sa le acopere putin si apoi setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital pe temperatura Hight si timpul de 3 ore.
Spre final, cam cu 15minute, adaugati mix-ul de condimente pentru harira, cimbrul uscat si borsul de putina.
Potriviti de sare.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii