Ciorba de legume si naut la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de legume si naut la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • 1 conserva de naut fiert
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei gras verde
  • 1/2 lingurita mix condimente pentru harira
  • cimbru
  • 200 ml bors de putina (sau dupa gustul fiecaruia)
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

In vasul aparatului Crock-Pot puneti ceapa feliute subtiri, ardeiul gras tocat marunt, morcovul si patrunjelul radacina rondele.

Scurgeti boabele de naut de zeama in care au fost conservate, treceti-le printr-un jet de apa rece si adaugati-le in vas.

Adaugati apa cat sa le acopere putin si apoi setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital pe temperatura Hight si timpul de 3 ore.

Spre final, cam cu 15minute, adaugati mix-ul de condimente pentru harira, cimbrul uscat si borsul de putina.

Potriviti de sare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor