In vasul aparatului Crock-Pot puneti ceapa feliute subtiri, ardeiul gras tocat marunt, morcovul si patrunjelul radacina rondele.
Scurgeti boabele de naut de zeama in care au fost conservate, treceti-le printr-un jet de apa rece si adaugati-le in vas.
Adaugati apa cat sa le acopere putin si apoi setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital pe temperatura Hight si timpul de 3 ore.
Spre final, cam cu 15minute, adaugati mix-ul de condimente pentru harira, cimbrul uscat si borsul de putina.
Potriviti de sare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii