Ciorba de loboda

Se spala legumele si se toaca.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Ciorba de loboda

Ingrediente

  • 1 legatura loboda;
  • 2 cepe uscate;
  • Frunze de ceapa verde;
  • 2 cartofi;
  • 1 morcov;
  • 1 castronel orez;
  • 3 linguri rosii cubulete in sos;
  • 1 varf de lingurita sare;
  • bors dupa gust

Mod de preparare

Se spala legumele si se toaca. Se calesc mai intai ceapa si frunzele de ceapa verde, intr-o oala de ciorba incapatoare, in care am incins putin ulei. Se adauga apoi morcovul ras, cartofii taiati cubulete mari, rosiile si loboda taiata marunt.

Se umple oala cu apa si se lasa la fiert. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga si orezul si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute.

Se acreste cu bors, eu pun cam 500 ml, insa fiecare acreste in functie de cum ii place, apoi se mai lasa cateva minute.

Se ia focul si se presara verdeata tocata marunt.

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/ciorba-de-loboda-2.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise