autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de legume

Ciorba de manatarci

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2016

Ingrediente
1 castron mare de hulughite,proaspete culese de mine din padure,, -1 ceapa uscata,, -1 radacina de pastarnac,, -1 morcov,, -1 gogosar,, -3 oua,, -400 gr.smantana,, - 300-400 ml. bors acru,, -3-4 catei de usturoi,, -3-4 linguri ulei,, -cateva fire de patrunjel,, -sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata ceapa,se toaca si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa este translucida se adauga morcovul tocat,pastarnacul tocat,gogosarul tait marunut si hulughitele,cele mici intregi si cele mai mari taiate in doua.Se undesc pret de cateva minute,asa cam cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,apoi se toarna intr-o oala in care fierbe apa si se lasa pe foc pana cand legumele sunt fierte.Se adauga bors acru si sare dupa gust si se trag doua,trei clocote,apoi se opreste focul.
-Intr-un castron se prepara mujdeiul de usturoi,peste el se adauga ouale,smantana si se omogenizeaza bine.Se ia cu polonicul ciorba din oala si se pune peste smantana,se amesteca usor si se toarna in oala cu ciorba.Se mai adauga si cateva fire de patrunjel proaspat.Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de manatarci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa bulgareasca de vara (Tarator)

Supa bulgareasca de vara (Tarator)

Taiem castravetii marunt sau ii dam pe razatoarea mare, acoperim cu sare si ii lasam la rece pentru

6 voturi    11 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa de pui

Supa de pui

Puneti intr-o oala apa rece, in jur de 5 litri, legumele intregi si curatate si carnea taiata in

2 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 castron mare de hulughite,proaspete culese de mine din padure,
  • -1 ceapa uscata,
  • -1 radacina de pastarnac,
  • -1 morcov,
  • -1 gogosar,
  • -3 oua,
  • -400 gr.smantana,
  • - 300-400 ml. bors acru,
  • -3-4 catei de usturoi,
  • -3-4 linguri ulei,
  • -cateva fire de patrunjel,
  • -sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

177 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supă cremă de ştevie