Se curata ceapa,se toaca si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa este translucida se adauga morcovul tocat,pastarnacul tocat,gogosarul tait marunut si hulughitele,cele mici intregi si cele mai mari taiate in doua.Se undesc pret de cateva minute,asa cam cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,apoi se toarna intr-o oala in care fierbe apa si se lasa pe foc pana cand legumele sunt fierte.Se adauga bors acru si sare dupa gust si se trag doua,trei clocote,apoi se opreste focul.
-Intr-un castron se prepara mujdeiul de usturoi,peste el se adauga ouale,smantana si se omogenizeaza bine.Se ia cu polonicul ciorba din oala si se pune peste smantana,se amesteca usor si se toarna in oala cu ciorba.Se mai adauga si cateva fire de patrunjel proaspat.Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii