autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de legume

Ciorba de manatarci

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2016

Ingrediente
1 castron mare de hulughite,proaspete culese de mine din padure,, -1 ceapa uscata,, -1 radacina de pastarnac,, -1 morcov,, -1 gogosar,, -3 oua,, -400 gr.smantana,, - 300-400 ml. bors acru,, -3-4 catei de usturoi,, -3-4 linguri ulei,, -cateva fire de patrunjel,, -sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa,se toaca si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa este translucida se adauga morcovul tocat,pastarnacul tocat,gogosarul tait marunut si hulughitele,cele mici intregi si cele mai mari taiate in doua.Se undesc pret de cateva minute,asa cam cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,apoi se toarna intr-o oala in care fierbe apa si se lasa pe foc pana cand legumele sunt fierte.Se adauga bors acru si sare dupa gust si se trag doua,trei clocote,apoi se opreste focul.
-Intr-un castron se prepara mujdeiul de usturoi,peste el se adauga ouale,smantana si se omogenizeaza bine.Se ia cu polonicul ciorba din oala si se pune peste smantana,se amesteca usor si se toarna in oala cu ciorba.Se mai adauga si cateva fire de patrunjel proaspat.Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de manatarci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu fidea

Supa de rosii cu fidea

Se pun la fiert apa cu putina sare. Cand da in clocot, se adauga vegeta, o lingura de ulei, fideaua

2 voturi    2 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa crema de dovlecei cu susan

Supa crema de dovlecei cu susan

1.Dovleceii se spala si se curata (eu prefer sa nu ii curat ca se pierde din vitamine), se taie bucati

21 voturi    4 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 castron mare de hulughite,proaspete culese de mine din padure,
  • -1 ceapa uscata,
  • -1 radacina de pastarnac,
  • -1 morcov,
  • -1 gogosar,
  • -3 oua,
  • -400 gr.smantana,
  • - 300-400 ml. bors acru,
  • -3-4 catei de usturoi,
  • -3-4 linguri ulei,
  • -cateva fire de patrunjel,
  • -sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

189 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovlecei Supa crema de dovlecei

Este o reteta de post super, super gustoasa si sanatoasa! Legumele curatate, spalate, taiate, se pun in oala pe fo,c cu apa cat sa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii de post de la bloggeri
Supa crema de cartofi dulci Supa crema de cartofi dulci

Legumele curatate, spalate, taiate, se pun intr-un vas, pe foc, cu apa si putina sare, iar dupa ce au fiert bine timp de 15-20min, se

1 vot    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de morcovi cu ghimbir