autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de legume

Ciorba de manatarci

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2016

Ingrediente
1 castron mare de hulughite,proaspete culese de mine din padure,, -1 ceapa uscata,, -1 radacina de pastarnac,, -1 morcov,, -1 gogosar,, -3 oua,, -400 gr.smantana,, - 300-400 ml. bors acru,, -3-4 catei de usturoi,, -3-4 linguri ulei,, -cateva fire de patrunjel,, -sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa,se toaca si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa este translucida se adauga morcovul tocat,pastarnacul tocat,gogosarul tait marunut si hulughitele,cele mici intregi si cele mai mari taiate in doua.Se undesc pret de cateva minute,asa cam cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,apoi se toarna intr-o oala in care fierbe apa si se lasa pe foc pana cand legumele sunt fierte.Se adauga bors acru si sare dupa gust si se trag doua,trei clocote,apoi se opreste focul.
-Intr-un castron se prepara mujdeiul de usturoi,peste el se adauga ouale,smantana si se omogenizeaza bine.Se ia cu polonicul ciorba din oala si se pune peste smantana,se amesteca usor si se toarna in oala cu ciorba.Se mai adauga si cateva fire de patrunjel proaspat.Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de manatarci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se

4 voturi    1 comentariu
30 min
Supe de legume
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Se curata ciupercile si se taie felii. Se caleste ceapa tocata in unt si cand devine translucida

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 castron mare de hulughite,proaspete culese de mine din padure,
  • -1 ceapa uscata,
  • -1 radacina de pastarnac,
  • -1 morcov,
  • -1 gogosar,
  • -3 oua,
  • -400 gr.smantana,
  • - 300-400 ml. bors acru,
  • -3-4 catei de usturoi,
  • -3-4 linguri ulei,
  • -cateva fire de patrunjel,
  • -sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

190 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele).

0 voturi    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de broccoli si cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune