Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde.
Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde, se lasa sa fiarba doua trei clocote, apoi cu o lingura, se ia spuma de deasupra si se arunca. Se pun radacinoasele tocate marunt, ceapa tocata,mixul de gogosari, o lingura de sare rasa, cartofii curatati si taiati cubulete si se fierbe la foc potrivit pana cand sunt fierte toate. Carnea de miel fierbe foarte repede daca mielul este asa cam de vreo 10 kg. Este bine sa se fiarba si cartofii sa se sfarame un pic sa dea consistenta ciorbei. Se adauga bors, sare daca mai trebuie, se lasa sa clocoteasca pret de vreo cinci minute, apoi se opreste focul.
Intr-un vas se mixeaza ouale, se adauga smantana si usturoiul facut mujdei, se omogenizeaza, se ia cu polonicul ciorba din oala si se adauga putin cate putin peste compozitie, amestecand mereu sa nu se taie smantana, apoi se toarna in oala si se amesteca usor, se presara patrunjel verde tocat si se serveste alaturi de ardei iuti.
Sa aveti pofta, dragilor!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii