La 3 litri de apa se pune cam 350 400 ml de zeama de varza(chiar mai multa ,dupa gust)se da la fiert.Se adauga zarzavaturile tocate marunt se condimenteaza se aduga pastele si se mai fierbe 10min(in functie de paste).Se face un rantas din o lingura de faina 3 linguri de ulei se pune boia .Se aduga cioba pe rantas se fierbe 1 2 minute si se pune in oala.Se mai fierbe 2 3 minute.La final se orneaza cu patrunjel verde
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii