autor:

Patty_Patty
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Patty_Patty (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2017

Ingrediente
200 g carne amestec (porc+vita) tocata, 1 ceapa, 1 morcov, 1 pastarnac, 2 rosii, 1/2 ardel kapia rosu, patrunjel, 1 canita orez, 1 ou, 1 cana bors de putina , 1 lingurita faina alba

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput, vom curata legumele si le vom taiat marunt, dupa care, intr-o oala, vom pune 2-3 linguri de ulei si vom scalda legumele: ceapa, morcovul, pastarnacul, ardelul kapia si patrunjelul in ulei pana devin sticloase. Turnam apa calduta peste legume si lasam la fiert circa 20 minute, timp in care ne ocupam de perisoare.

Pentru acestea, vom amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, orezul, oul, faina, patrunjel verde tocat. Amestecam bine, condimentand cu sare si piper si incepem sa formam perisoare, cat mai mici, ajutandu-ne de un bol cu apa rece. Adaugam rosiile blenduite in oala cu legumele. Dupa 2-3 clocote, adaugam cu grija perisoarele formate, avand grija sa reducem din intensitatea focului. Potrivim de sare, piper si acrim cu o cana de bors. Cand ciorba este gata, presaram patrunjel verde si o servim dreasa cu smantana dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare (10 portii)

Ciorba de perisoare (10 portii)

Se spala carnea si se lasa la scurs ,se da prin masina de tocat se amesteca cu oul,sere,piper,orez,

2 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 200 g carne amestec (porc+vita) tocata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 2 rosii
  • 1/2 ardel kapia rosu
  • patrunjel
  • 1 canita orez
  • 1 ou
  • 1 cana bors de putina 
  • 1 lingurita faina alba

Raporteaza reteta

Retete
de Patty_Patty
Piersicile copilariei

Piersicile copilariei

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie. Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul

65 voturi    11 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Nucile copilariei

Nucile copilariei

Se bat ouale cu zaharul si un praf de sare pana se fac o spuma fina, albicioasa. Se adauga treptat

16 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri pentru copii
Biscuiti decorati

Biscuiti decorati

1.Se mixeaza untul cu zaharul pudra. 2.Cand se spumeaza se adauga oul care e la temperatura

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Spanac