autor:

Cristinyela
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristinyela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2017

Ingrediente
200 g carne amestec (porc+vita) tocata, 1 ceapa, 1 morcov, 1 pastarnac, 2 rosii, 1/2 ardel kapia rosu, patrunjel, 1 canita orez, 1 ou, 1 cana bors de putina , 1 lingurita faina alba

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput, vom curata legumele si le vom taiat marunt, dupa care, intr-o oala, vom pune 2-3 linguri de ulei si vom scalda legumele: ceapa, morcovul, pastarnacul, ardelul kapia si patrunjelul in ulei pana devin sticloase. Turnam apa calduta peste legume si lasam la fiert circa 20 minute, timp in care ne ocupam de perisoare.

Pentru acestea, vom amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, orezul, oul, faina, patrunjel verde tocat. Amestecam bine, condimentand cu sare si piper si incepem sa formam perisoare, cat mai mici, ajutandu-ne de un bol cu apa rece. Adaugam rosiile blenduite in oala cu legumele. Dupa 2-3 clocote, adaugam cu grija perisoarele formate, avand grija sa reducem din intensitatea focului. Potrivim de sare, piper si acrim cu o cana de bors. Cand ciorba este gata, presaram patrunjel verde si o servim dreasa cu smantana dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de perişoare

Ciorbă de perişoare

Zarzavatul se curata; ceapa se taie fin, patrunjelul si telina se taie cubulete, morcovul se rade

14 voturi    6 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Intr-o oala de 3.5 litri se pun la fiert ceapa, ardeii si zarzavatul. Perisoarele: Imediat, intr-un

40 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 200 g carne amestec (porc+vita) tocata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 2 rosii
  • 1/2 ardel kapia rosu
  • patrunjel
  • 1 canita orez
  • 1 ou
  • 1 cana bors de putina 
  • 1 lingurita faina alba

Raporteaza reteta

Retete
de Cristinyela
Piersicile copilariei

Piersicile copilariei

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie. Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul

71 voturi    12 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Nucile copilariei

Nucile copilariei

Se bat ouale cu zaharul si un praf de sare pana se fac o spuma fina, albicioasa. Se adauga treptat

16 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri pentru copii
Biscuiti decorati

Biscuiti decorati

1.Se mixeaza untul cu zaharul pudra. 2.Cand se spumeaza se adauga oul care e la temperatura

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt, pentru 30-40 minute, in functie de puterea

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii  si piept de pui Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile. Se taie cubulete mici pieptul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Piept de pui cu legume