Ingrediente
200 g carne amestec (porc+vita) tocata, 1 ceapa, 1 morcov, 1 pastarnac, 2 rosii, 1/2 ardel kapia rosu, patrunjel, 1 canita orez, 1 ou, 1 cana bors de putina , 1 lingurita faina alba
Dificultate: Medie | Timp: 2h
3 voturi
Mod de preparare
Pentru acestea, vom amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, orezul, oul, faina, patrunjel verde tocat. Amestecam bine, condimentand cu sare si piper si incepem sa formam perisoare, cat mai mici, ajutandu-ne de un bol cu apa rece. Adaugam rosiile blenduite in oala cu legumele. Dupa 2-3 clocote, adaugam cu grija perisoarele formate, avand grija sa reducem din intensitatea focului. Potrivim de sare, piper si acrim cu o cana de bors. Cand ciorba este gata, presaram patrunjel verde si o servim dreasa cu smantana dupa preferinta.