Se pun la fiert intr-o oala de 5 litri, apa cu o lingurita de sare.
Se pun la fiert intr-o oala de 5 litri, apa cu o lingurita de sare, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga o ceapa taiata marunt, morcovul ras, ardeiul gras, rosiile la cutie (eu folosesc aproximativ jumatate de cutie). Se spumeaza la nevoie. Se adauga si 1 lingura de orez spalat bine.
Cand este aproape gata, se prepara perisoarele. Se pune intr-un vas carnea tocata, o lingurita cu sare si un ou si se amesteca bine. Intr-un castronel punem apa, ca sa ne umezim tot timpul mainile si formam perisoarele.
Adaugam perisoarele in ciorba, vom sti ca sunt fierte cand acestea se ridica la suprafata. Se adauga sare de lamaie, se mai lasa 2 minute si se ia focul.
La final, puteti adauga leustean si patrunjel proaspete.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/12/ciorba-de-perisoare-2.html
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii