Ceapa se toaca marunt.
Ceapa se toaca marunt, se pune cateva minute la calit, dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi.
Dupa ce s-au calit putin, se pun in oala de ciorba la fiert, la foc potrivit.
Se amesteca ingredientele pentru perisoare, se formeaza bilute si se adauga in oala.
Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in oala de ciorba.
Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele, se adauga dupa ce perisoarele sunt fierte.
Rosiile le taiem cuburi si le punem in ciorba, punem si bulionul impreuna cu condimentele, dupa gust.
Sfecla rosie se taie cuburi (eu am avut fiarta deja) si se pune chiar la sfarsit, daca aveti proaspata, o puneti mai la inceput ca sa fiarba.
Cand este gata, punem patrunjel proaspat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii