Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Ceapa se toaca marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 bucati de sfecla rosie
  • 2 dovlecei zucchini mici
  • 2 rosii
  • 2 cartofi
  • 2 -3 linguri bulion
  • condimente:
  • vegeta
  • leustean uscat
  • piper alb
  • bors maggic
  • ulei de masline
  • Pentru perisoare:
  • 1 lingura de orez
  • 1 tavita amestec de carne tocata
  • 1 ou
  • cimbru

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt, se pune cateva minute la calit, dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi.

Dupa ce s-au calit putin, se pun in oala de ciorba la fiert, la foc potrivit.

Se amesteca ingredientele pentru perisoare, se formeaza bilute si se adauga in oala.

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in oala de ciorba.

Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele, se adauga dupa ce perisoarele sunt fierte.

Rosiile le taiem cuburi si le punem in ciorba, punem si bulionul impreuna cu condimentele, dupa gust.

Sfecla rosie se taie cuburi (eu am avut fiarta deja) si se pune chiar la sfarsit, daca aveti proaspata, o puneti mai la inceput ca sa fiarba.

Cand este gata, punem patrunjel proaspat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure