Ciorba se prepara ca o ciorba obisnuita. Se distuie ceapa tocata impreuna cu ardeiul taiat cubulete si morcovul taiat rondele, pana s-au inmuiat pe jumatate. Apoi se adauga pastarnacul, telina si patrunjelul radacina tocate marunt. Se mai lasa impreuna la distuit inca 2 min. Se pune apa si se lasa la fiert.
Incepem sa pregatim perisoarele: se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca, se condimenteaza.
Cand ciorba incepe sa fiarba, adaugam bulionul, vegeta si orezul, dupa care formam perisoarele cu mainile unse de ulei si le punem in ciorba. Lasam sa mai fiarba 5-10 min, dupa adaugam borsul si patrunjelul tocat. Mai lasam 2 minute si ciorba noastra este gata! :D
Pofta buna va doresc! :)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii