Ciorba se prepara ca o ciorba obisnuita. Se distuie ceapa tocata impreuna cu ardeiul taiat cubulete si morcovul taiat rondele, pana s-au inmuiat pe jumatate. Apoi se adauga pastarnacul, telina si patrunjelul radacina tocate marunt. Se mai lasa impreuna la distuit inca 2 min. Se pune apa si se lasa la fiert.
Incepem sa pregatim perisoarele: se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca, se condimenteaza.
Cand ciorba incepe sa fiarba, adaugam bulionul, vegeta si orezul, dupa care formam perisoarele cu mainile unse de ulei si le punem in ciorba. Lasam sa mai fiarba 5-10 min, dupa adaugam borsul si patrunjelul tocat. Mai lasam 2 minute si ciorba noastra este gata! :D
Pofta buna va doresc! :)
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii