Ciorba se prepara ca o ciorba obisnuita. Se distuie ceapa tocata impreuna cu ardeiul taiat cubulete si morcovul taiat rondele, pana s-au inmuiat pe jumatate. Apoi se adauga pastarnacul, telina si patrunjelul radacina tocate marunt. Se mai lasa impreuna la distuit inca 2 min. Se pune apa si se lasa la fiert.
Incepem sa pregatim perisoarele: se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca, se condimenteaza.
Cand ciorba incepe sa fiarba, adaugam bulionul, vegeta si orezul, dupa care formam perisoarele cu mainile unse de ulei si le punem in ciorba. Lasam sa mai fiarba 5-10 min, dupa adaugam borsul si patrunjelul tocat. Mai lasam 2 minute si ciorba noastra este gata! :D
Pofta buna va doresc! :)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii