Morcovul si radacina de patrunjel se dau pe razatoarea mare(curatati si spalati).
Prazul se taie rondele. Atentie: sa il spalati foarte bine si sa desfaceti fiecare frunza! Dovlecelul,curatat si spalat, se taie cubulete.
Radacinoasele se pun intr-o oala impreuna cu prazul si se distuie 5 min cu sare, boia ,piper, umpic de apa si ulei.
Dupa, adaugam cam 2.5 l de apa si lasam pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa dea primele clocote adaugam dovlecelul cubulete si radem catelul de usturoi, curatat.
Mai lasam sa fiarba 10-15 min, iar inainte sa stingem focul, potrivim de sare si punem frunzele aromatice!
Sincer...este DE-LI-CIOA-SA! :)
Pofta buna!
Nota: ceapa din poza nu am pus-o deoarece prazul este o combinatie intre ceapa si usturoi, am gresit cand am pus-o la "pozat"! :D
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu