Morcovul si radacina de patrunjel se dau pe razatoarea mare(curatati si spalati).
Prazul se taie rondele. Atentie: sa il spalati foarte bine si sa desfaceti fiecare frunza! Dovlecelul,curatat si spalat, se taie cubulete.
Radacinoasele se pun intr-o oala impreuna cu prazul si se distuie 5 min cu sare, boia ,piper, umpic de apa si ulei.
Dupa, adaugam cam 2.5 l de apa si lasam pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa dea primele clocote adaugam dovlecelul cubulete si radem catelul de usturoi, curatat.
Mai lasam sa fiarba 10-15 min, iar inainte sa stingem focul, potrivim de sare si punem frunzele aromatice!
Sincer...este DE-LI-CIOA-SA! :)
Pofta buna!
Nota: ceapa din poza nu am pus-o deoarece prazul este o combinatie intre ceapa si usturoi, am gresit cand am pus-o la "pozat"! :D
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii