Morcovul si radacina de patrunjel se dau pe razatoarea mare(curatati si spalati).
Prazul se taie rondele. Atentie: sa il spalati foarte bine si sa desfaceti fiecare frunza! Dovlecelul,curatat si spalat, se taie cubulete.
Radacinoasele se pun intr-o oala impreuna cu prazul si se distuie 5 min cu sare, boia ,piper, umpic de apa si ulei.
Dupa, adaugam cam 2.5 l de apa si lasam pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa dea primele clocote adaugam dovlecelul cubulete si radem catelul de usturoi, curatat.
Mai lasam sa fiarba 10-15 min, iar inainte sa stingem focul, potrivim de sare si punem frunzele aromatice!
Sincer...este DE-LI-CIOA-SA! :)
Pofta buna!
Nota: ceapa din poza nu am pus-o deoarece prazul este o combinatie intre ceapa si usturoi, am gresit cand am pus-o la "pozat"! :D

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii