Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 noiembrie 2017

Ingrediente
spate si aripioare de pui, 1 mana de fidea, 1 ceapa alba, 1 morcov, 2 ardei grasi mici, 3 linguri cu rosii la cutie, Sare dupa gust, verdeata

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui, alaturi de un varf de lingurita cu sare.

Cand incepe sa fiarba, se ia spuma.

Se mai amesteca din cand in cand in ciorba, astfel incat carnea sa nu se lipeasca de oala.



Cand carnea e aproape fiarta, se adauga legumele: mai intai ceapa, care va limpezi ciorba, apoi se adauga si morcovul dat prin razatoare, rosioarele, ardeiul gras taiat marunt.



Cand legumele sunt fierte, se adauga fideaua si se mai lasa un pic.



Se gusta si se potriveste cu sare, daca mai trebuie. Se ia focul si se adauga verdeata tocata marunt.



Timp total: ciorbita este gata cam intr-o ora.

Portii: 8





Pofta Buna!



Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/ciorba-de-pui.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba indiana de pui

Ciorba indiana de pui

Se curata ceapa, telina si morcovii. 1/2 ceapa se toaca marunt si cealalta 1/2 se lasa intreaga.Morcovii

13 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Aripile de pui se spala,se parlesc pentru a indeparta resturile de pene sau puf,se spala din nou

8 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Coralia , 22 februarie 2018

    Foarte buna aceasta ciorba de pasare.

  • Fara foto

    Lelia , 03 decembrie 2017

    Arata grozav aceasta ciorba, este usoara si foarte buna.

  • Anca E. Voicu

    Anca E. Voicu (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2017

    Va multumesc mult!

    • Fara foto

      Lidia , 16 noiembrie 2017

      Buna si gustoasa, usor de gatit si repede de papat.

    • Fara foto

      Carmen , 14 noiembrie 2017

      O bunatate de ciorbita.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • spate si aripioare de pui
  • 1 mana de fidea
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi mici
  • 3 linguri cu rosii la cutie
  • Sare dupa gust
  • verdeata

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

9 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

3 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Coralia

Foarte buna aceasta ciorba de pasare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de usturoi