Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 noiembrie 2017

Ingrediente
spate si aripioare de pui, 1 mana de fidea, 1 ceapa alba, 1 morcov, 2 ardei grasi mici, 3 linguri cu rosii la cutie, Sare dupa gust, verdeata

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui, alaturi de un varf de lingurita cu sare.

Cand incepe sa fiarba, se ia spuma.

Se mai amesteca din cand in cand in ciorba, astfel incat carnea sa nu se lipeasca de oala.



Cand carnea e aproape fiarta, se adauga legumele: mai intai ceapa, care va limpezi ciorba, apoi se adauga si morcovul dat prin razatoare, rosioarele, ardeiul gras taiat marunt.



Cand legumele sunt fierte, se adauga fideaua si se mai lasa un pic.



Se gusta si se potriveste cu sare, daca mai trebuie. Se ia focul si se adauga verdeata tocata marunt.



Timp total: ciorbita este gata cam intr-o ora.

Portii: 8





Pofta Buna!



Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/ciorba-de-pui.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de pui cu taitei

Ciorba de pui cu taitei

Reteta pe care o pregatim astazi ne va duce cu gandul la bucataria bunicii, la mirosul de leustean

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Supe de carne
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Carnea taiata marunt se pune la fiert in apa cu sare. Cand a inceput sa fiarba se inlatura spuma. Zarzavatul

8 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Coralia , 22 februarie 2018

    Foarte buna aceasta ciorba de pasare.

  • Fara foto

    Lelia , 03 decembrie 2017

    Arata grozav aceasta ciorba, este usoara si foarte buna.

  • Anca E. Voicu

    Anca E. Voicu (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2017

    Va multumesc mult!

    • Fara foto

      Lidia , 16 noiembrie 2017

      Buna si gustoasa, usor de gatit si repede de papat.

    • Fara foto

      Carmen , 14 noiembrie 2017

      O bunatate de ciorbita.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • spate si aripioare de pui
  • 1 mana de fidea
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi mici
  • 3 linguri cu rosii la cutie
  • Sare dupa gust
  • verdeata

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

11 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

4 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Coralia

Foarte buna aceasta ciorba de pasare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa bulgareasca de linte si macrou afumat Supa bulgareasca de linte si macrou afumat

Se toaca morcovul, ardeiul si tija de apio marunt si se pun la fiert impreuna cu lintea rosie intr-un litru de apa. Dupa ce au fiert

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa-crema de ciuperci si legume congelate Supa-crema de ciuperci si legume congelate

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, intr-o cratita incapatoare. Se adauga ciupercile si legumele congelate, cartoful taiat

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de zarzavat rapida la Robochef