Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui, alaturi de un varf de lingurita cu sare.
Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui, alaturi de un varf de lingurita cu sare.
Cand incepe sa fiarba, se ia spuma.
Se mai amesteca din cand in cand in ciorba, astfel incat carnea sa nu se lipeasca de oala.
Cand carnea e aproape fiarta, se adauga legumele: mai intai ceapa, care va limpezi ciorba, apoi se adauga si morcovul dat prin razatoare, rosioarele, ardeiul gras taiat marunt.
Cand legumele sunt fierte, se adauga fideaua si se mai lasa un pic.
Se gusta si se potriveste cu sare, daca mai trebuie. Se ia focul si se adauga verdeata tocata marunt.
Timp total: ciorbita este gata cam intr-o ora.
Portii: 8
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/ciorba-de-pui.html

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii